OUR TEAM

Bag hvert succesfuldt projekt er der et dygtigt team af projektledere, designere, håndværkere og logistikgenerier. Alle de involverede ressourcer - både dem der bruger det meste af deres tid væk fra hjemmet og dem der sørger for alt er i perfekt orden bag kulisserne - styres og tilrettelægges af virksomhedens ledelsesteam. 


Brian C. Nielsen
Partner & CEO

Med et afsæt som specialiseret flisemurer med øje for detaljen og procesoptimering, samt en erhvervsbaggrund som byggeleder og CEO i byggeindustrien, er Brian fagligt funderet i byggeri, jura, økonomi og forretningsstrategi. Det primære fokus er på strategisk samarbejde og international shopfitting.


+45 26 71 03 51
bcn@kompleet.dk

rsz_linkedin-3-xxlpng

Martin B. Kristensen
Partner & Creative Director

Bygningskonstruktør og arkitekt, med en udpræget konkurrencementalitet grundet rødder i elitesvømning og som developer for “damn well known brands” i global sammenhæng, med bl.a. 3.000 butiksåbninger på 2 år i Asien. Martins primære fokus er på konceptudvikling, design, brand expand og konsumer trends.


+45 25 14 34 14
mb@kompleet.dk

rsz_linkedin-3-xxlpng

Ulrik Foss
Head of Production

Tømrer og bygningskonstruktør med en solid erfaring indenfor produktion, implementering og logistik i messebranchen. Ulrik har et skarpt øje for materialer, detaljer og design, med det primære fokus på inventarproduktion og implementeringsoptimering i et internationalt set-up.


+45 25 38 82 62
uf@kompleet.dk

rsz_linkedin-3-xxlpng