HOW WE WORK

Gennem hundredevis af projekter, har vi en grundig forståelse af de mekanismer som skaber et godt projekt og et godt resultat. Vi tror på enighed omkring de store linjer, vi tror på tæt dialog, og vi tror på tillid. Uden tillid, intet samarbejde. Med vores tilgang til at drive projekter, er der brug for at placere et overordnet ansvar. Det ansvar tager vi. Hele vejen igennem!


ABOUT THE TRUST

Med tillid kommer ansvaret som et naturligt vedhæng. Det betyder også at når vi indgår i sparring med dig, gør vi det med henblik på det budget vi har at råde over. Vi vil altid lave det bedst mulige resultat inden for de overordnede projekt-rammer.

Vi bryster os af at være dygtige til at se muligheder i de udfordringer vi møder. Det er et vilkår når vi lever af de resultater vi skaber sammen med dig, hvilket nok er det tætteste du kommer en decideret garanti. Når vi får ansvaret og tilliden, får du den bedst mulige løsning og sikreste launch!


LEADS SØRGER FOR MOMENTUM

Vi ved at en byggeproces er fyldt med beslutninger der skal tages hele tiden. Derfor er vi organiseret således at der altid er et udførende lead på alle projekter. Leads har oftest en bred faglig forståelse, med baggrund i en håndværksmæssig eller akademisk uddannelse. Ofte en kombination af de to. Vores leads har kendskab til budget og andre projektmæssige forhold, hvilket gør os super agile i en byggeproces, hvor vi hurtigt kan få de rette spørgsmål besvaret og valg truffet, direkte i processen, når spørgsmålene opstår.


CORE TEAMS SØRGER FOR DEN RØDE TRÅD

Ét projekt, ét core team. Vi ved at succesen af et projekt afhænger af hvor få mennesker der er involveret. Derfor arbejder vi med et core team begreb, hvor et team sammensættes fra projekt til projekt. Teamet følger projektet fra start til levering. På den måde sørger vi for at den viden vi sammen opbygger, forbliver i det udførende team. Et core team har altid frihed og pligt til at involvere specialist-roller i visse perioder af et projekt såfremt der er brug herfor.