WHAT WE DO

Vi har siden vores etablering i 2004 vokset os fra, at være en lille murervirksomhed til i dag at være en design- og byggevirksomhed, som er eksperter i udvikling og eksekvering af koncepter indenfor Retail, Food & Beverage, Hoteller, Kontorer & Messer. Vi arbejder med mellemstore og store, danske og udenlandske virksomheder, der ønsker at skalere deres koncept lokalt eller internationalt.


 

1-graphic identitypng

GRAFISK IDENTITET

Vi udvikler en grafisk identitet til din virksomhed efter en grundig brief og brainstorming, hvor jeres historie, produkter, målgrupper, marked, strategi, selvopfattelse er med til at definere, hvilken retning jeres grafiske identitet skal have. Vi inddrager jer i konceptudviklingen, så den grafiske identitet får den helt rigtige klang og gennemslagskraft hos jer - både indadtil og udadtil.

 
 

3-flow analyzepng

FLOW ANALYSE

Vi gider ikke lave løsninger som ikke virker. Derfor går vi analytisk til samtlige opgaver hvor der indgår workflows og customer flows. Uanset dit produkt, så er din forretning dybt afhængig af hvor og hvornår du formår at holde på kunden, hvor hvilke produkter placeres, samt hvilket miljø et givent produkt placeres i. Med udgangspunkt i din målgruppe og vores viden om shopping habits, udvikler vi sammen de helt rette flows i din forretning. 

 
 

2-concept developmentpng
KONCEPTUDVIKLING

Vi tænker kommercielt hele vejen igennem vores arbejdsmetoder. Det betyder også at vi har en stærk tro på, at dine fysiske rammer skal fungere som en forlænget arm af dine andre kommunikations-indsatser og virksomhedsprofil. Oplevelsen af dit brand skal skinne igennem når kunden står hos dig. Det betyder at vi rent faktisk gerne vil vide hvem din målgruppe er og hvilke indtryk du gerne vil efterlade den besøgende med. 

 
 

6-project managementpng
PROJEKTLEDELSE

For at komme succesfuldt i mål med din opgave styrer og leder vi projektet benhårdt i forhold til tid, kvalitet og økonomi. Hvis du ønsker det håndterer vi hele projektledelsesprocessen - fra de indledende idéfaser og analyse over udvikling, design, planlægning og projektering til interessenthåndtering, kontrakt-, tids- og økonomistyring og aflevering.  Projektledelse er en disciplin vi ikke tager let på!

 
 

5-authoritypng
MYNDIGHEDSBEHANDLING

Når vi indgår i et samarbejde sørger vi også for det papirarbejde der følger med. Lovgivningen er kompliceret og reglerne er mangfoldige - så for de fleste bliver hurtigt uoverskueligt at holde styr på de ansøgninger, der skal sendes til myndighederne i forbindelse med et byggeri. Vi sørger for den løbende kontakt til myndighederne under byggerier, i det omfang det er påkrævet.

 
 

7-design and technical projectingpng
PROJEK
TERING

Projekteringen er en helt afgørende fase i et nyt byggeprojekt, idet der træffer en lang række valg, som byggeprojektets succes efterfølgende kommer til at hvile på. Det er en fase der har stor indflydelse på økonomien for projektet, og vi kan derfor hjælpe med, at komme så tæt på det beregnede budget som muligt. Vi hjælper dig med at udføre grundige, gennemarbejdede byggetegninger og -beskrivelser.

 
 

9-shopfittingpng
SHOPFITTING

Vores folk er shopfittere. Det betyder at med base i et givent håndværk, har en shopfitter enormt mange andre tværfaglige kompetencer. Vores shopfittere repræsenterer alt fra tidligere billedramme- og kullisse byggere til ambassade-konstruktører. Fælles for dem alle er, at de har en ballast som gør dem sublime håndværkere med øje for detaljen og en konstruktiv tankegang.

 
 

8-constructionpng
CONSTRUCTION

I byggefasen handler det om byggeledelse med opstartsmøder, daglige byggemøder, proces- og tids- og økonomistyring. Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere alle med stor erfaring indenfor branchen, så vi står klar til at hjælpe under hele processen, så vi er sikre på at gulv, belysning, el, netværk, vvs, køl, varme, folie, skiltning, hylder, diske, vægge, reoler, entrésystemer, varesikring er klar når butikken åbner.